DataLab Pantheon licence

DataLab Pantheon licence

PANTHEON Small Business - LX, LT

249€ - 699€

PANTHEON Small Business nudi sve osnovne funkcije (s mogućnošću proširenja na napredne funkcije) za potrebe manjih poduzeća i samostalnih poduzetnika koji se žele posvetiti svojoj djelatnosti, a da ne gube vrijeme i novac na postavljanje poslovnog programa.

DataLab Pantheon licence

PANTHEON Enterprise - SE, ME

919€ - 1199€

PANTHEON Enterprise je poslovni informacijski sustav za brzo rastuća poduzeća koja ulažu u stabilnost i napredne funkcionalnosti stoga im je potreban prilagodljiv sustav. Širok izbor funkcionalnosti omogućava da sustav koriste svi u poduzeću, od vodstva do nabave i računovodstva, a pored toga možete iskoristiti sve prednosti poslovne inteligencije (nadzorne ploče, analitika, izvještaji, planiranje).

DataLab Pantheon licence

PANTHEON Retail - RT, RE

349€ - 699€

Najsuvremeniji, siguran, svestran i korisniku pristupačan program blagajničkog poslovanja za sve Vas koji u svojoj djelatnosti putem blagajne izdajete i fiskalizirateračune. Jednostavno rješenje za uslužne djelatnosti i trgovine.

DataLab Pantheon licence

PANTHEON Accounting - ME

1199€

Trebat će vam manje vremena za unošenje podataka, imat ćete bolju iskoristivost rada i raditi ćete manje grešaka pri unosu podataka. Sve zakonske promjene i standardi se u programu automatski osvježavaju preko interneta, zbog čega će vaš servis uvjek poslovati u skladu s propisima. Računovodstveni program PANTHEON omogućava također razvoj poslovnog savjetovanja i financijskih analiza te s time povezanih usluga.

DataLab Pantheon licence

PANTHEON Manufacture - MF

1799€

PANTHEON Manufacture je poslovni informacijski sustav za proizvodno orijentirana poduzeća koja ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema. Širok spektar funkcija omogućava korištenje sistema u svim segmentima poduzeća: od rukovodstva do nabave i računovodstva. Pored toga možete iskoristiti i sve prednosti poslovne inteligencije (kontrolne tabele, analitika, izveštaji, planiranje).

Cijena 349€ 249€ 349€ 699€ 699€ 919€ 1199€ 1799€
Licenca RT LX LT LT3 RE SE ME MF
Blagajničko poslovanje
Narudžbe kupcima i dobavljačima  
Elektroničko i internetsko poslovanje  
Izdavanje i prijem računa
Putni nalozi  
Zalihe i skladišta
Osnovna kadrovska evidencija – personalna mapa
Obračun PDV-a 
Poslovanje s inozemstvom
Carinska skladišta
Trošarinska skladišta
Računovodstvo
Osnovna sredstva
Servis
Obračun plaća
 Kompletna kadrovska evidencija
 Osnovna proizvodnja
 Poslovna inteligencija – predefinirane nadzorne ploče
 Poslovna inteligencija – nadzorne ploče po mjeri
 Poslovna inteligencija – analize, izvještaji, planiranje
 Proizvodnja – planiranje
 Proizvodnja – terminiranje
 Proizvodnja – napredni radni nalozi
 Proizvodnja – sastavnice s alternativama